The 2nd Annual Food Tech, Innovation & Safety Conference 2010


Date : 14th - 15th July 2010
Biopolis Singapore.

"The 2nd Annual Food Tech, Innovation & Safety Conference 2010 brings together leading R&D, Innovation, New Product Development (NDP), Marketing and Food Safety and Quality Assurance professionals to discuss, innovate, knowledge-share and shape the future of the food industry into the new decade.

Join us at this world class conference, where top executives from some of the region’s most renowned food technology & innovation companies will be analyzing hot topics such as:

  • Emerging consumer trends in the new decade: Evaluate the impact long and short terms trend will have on NPD.
  • Ideation & innovation: Hear perspectives on how to instill original ideation within your organization.
  • Tapping into the wellness market: Understand how products can be transformed in this growing market.
  • New ingredients Showcase: Transforming your formulations with the lastest ingredients.
  • Food safety, food recalls & global security challenges: Discuss approaches to ensure the integrity of your product."

Artikel Lainnya

  • Sep 20, 2023

    Pameran Food ingredient Asia (FiA) Thailand Resmi Dibuka

    Ingridien adalah aspek yang sangat penting dan perlu diperhatikan di dalam industri pangan. Saat ini, ingridien pangan memiliki tantangan terutama pada keberlanjutan dan inovasi yang diinginkan oleh konsumen. ...

  • Sep 12, 2023

    Label Pewarna Produk Pangan Olahan

    BPOM telah mengatur pelabelan pewarna dalam Peraturan BPOM Nomor 31 Tahun 2018 tentang Label Pangan Olahan dan Peraturan BPOM Nomor 20 Tahun 2021 tentang Perubahan atas Peraturan BPOM ...

  • Sep 11, 2023

    Pengawasan Pewarna Pangan

    Untuk mengantisipasi penyalahgunaan BTP dan memastikan keamanan BTP, serta sebagai acuan dalam pengawasan produk pangan beredar, BPOM menetapkan batas maksimal penggunaan untuk masing-masing BTP, termasuk pewarna sebagaimana tertuang dalam Peraturan BPOM No 11 Tahun 2019 tentang Bahan diatur dalam regulasi BPOM.  ...

  • Sep 10, 2023

    Penanganan Resistensi Antimiroba di Indonesia

    Di Indonesia, pengaturan penanganan AMR juga dilalukan dengan pendekatan “one health” yang melibatkan Kementerian Koordinator Bidang Pembangunan Manusia dan Kebudayaan,  ...

  • Sep 09, 2023

    Faktor Penyebab Resistensi Antimikroba

    Berdasarkan data FAO pada tahun 2021 diperkirakan 700 ribu orang meninggal setiap tahunnya akibat infeksi resistensi antimikroba. Kasus AMR pada manusia bukan hanya disebabkan karena penggunaan antibiotik pada pengobatan yang berlebihan dan tidak sesuai. ...